Услуги

Вршиме гинеколошки прегледи пап тест , микробиолошки брисеви, ХПВ типизација , колпоскопија и дигитален вагинален преглед
Инцизија , полигектомија , едноцервикална киретажа
Вршиме редовни ултразвучни прегледи исто така вршиме скрининг во I и II триместер, мерење на телесна тежина , редовна контрола на крвен притисок и ЦТГ
Вршиме анализа на крв за ККС, гликемија , серумско железо,ЦРП и друго по потреба.
Даваме совети за правилна исхрана кај трудниците, редовна физичка активност и совети во текот на бременоста

Нашиот тим

Др. Радица Бојчева

Специјалист Гинеколог

Др. Радица Бојчева

Специјалист Гинеколог

Работно Време

Пон.

8 ч - 16ч

Вторник.

8 ч - 16ч

Среда

8 ч - 16ч

Четврток

8 ч - 16ч

Петок

8 ч - 16ч

Мислење на пациентите

loren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsum
Marija
loren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsum
Stefan
loren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsumloren impsum
ivana